In deze bijzondere tijd, waarin onze dagbestedingen vanwege het Corona virus, gesloten zijn zitten we niet stil. KrachtVaardig staat voor samen en verbinden. Op het moment dat het op de gewone manier niet meer gaat, zoeken we naar een alternatief. Dus vanaf volgende week hebben we KrachtVaardig digitaal. Hierin gaan we ondersteuning bieden met behulp van de digitale middelen.

Het geeft weer een extra en nieuwe dimensie aan ons vak. Deze digitale omgeving zorgt er voor dat wij elkaar (werkkrachten, begeleiders, ouders) blijven ontmoeten, onze vaardigheden blijven onderhouden, taken uit kunnen voeren. Niet voor de ouderen, of in onze werkomgeving, maar in onze thuis omgeving. Daar liggen voldoende uitdagingen die we kunnen gebruiken.

Hoe gaan we dit doen? In de digitale omgeving log je in en kun je in de agenda kijken. Daar staan diverse activiteiten waar je aan mee kunt doen. Je kunt hierbij denken aan fit blijven, koken en bakken, creatief, maar ook Nederlands, rekenen komt aan bod. We zorgen voor leuke en leerzame filmpjes die je kunt volgen en meedoen. Daarnaast zijn er maatwerk afspraken waarbij het leren voorop staat.

We houden iedereen op de hoogte!!