Dinsdag 30 januari zijn de werkkrachten en begeleiding van KrachtVaardig Overdal op bezoek geweest bij KrachtVaardig Pieter Pauw in Wageningen. In de ochtend was er een studiemoment, sociale vaardigheden. Iedereen luisterde aandachtig naar de interessante les die Tabitha voorbereid had. Na deze les stapten iedereen in de auto om naar Wageningen te gaan. Na een rondleiding was iedereen natuurlijk toe aan een lekkere lunch en wat te drinken.

De collega’s van de locatie Wageningen (Matthijs, Laura, Jurre, Tijn, Angelo, Liz en Geert) deden hun uiterste best om voor iedereen een heerlijke lunch te maken. Er werden diverse gerechten geproefd en……… unaniem goed gekeurd!! Dik compliment voor onze koks van Wageningen.

Na de heerlijke lunch stond er nog een wandeling in de natuur op het programma om de ingenomen calorieën op een goede manier te verbranden. Om de dag helemaal goed af te sluiten ging het team Overdal borrelen (zonder alcohol uiteraard) in het Grand Café. Dus alles bij elkaar een leerzame, lekkere, sportieve en gezellige dag!! Een compliment voor het idee en het organiseren hiervan