Tijdens de restaurantavond van KrachtVaardig ” eten bij ons” is de vrijwillige brandweer van de gemeente Renkum bezig geweest met een brandoefening. Tijdens het serveren van de heerlijke gerechten hadden wij gelukkig geen last van de oefening. Af en toe zagen we wat rook voorbij komen maar dat was alles. Nadat alle gasten waren vertrokken en de werkkrachten en vrijwilligers van KrachtVaardig alles hadden opgeruimd, was de brandweer nog volop bezig met hun oefening.

Het was een grootse oefening, er stonden veel brandweerauto’s en er waren veel brandweermannen of vrouwen (dat konden we niet zien). Het zag er indrukwekkend uit en zoals we konden zien deden ze hun uiterste best om de (zogenaamde) brand te blussen en brand meester te roepen. Naast de brandweermannen had je ook mensen die keken hoe de brandweermannen hun werk deden. Zo te zien waren ze heel tevreden.

Tijn heeft de oefening van dichtbij bekeken, het was wel spannend, gaf hij toe. Maar na dat de oefening klaar was ging hij met helm en jas op de foto met de helden. Hij bedankte de brandweermannen voor hun goede werk.

Bedankt brandweermannen voor jullie goede werk!!!

Team KrachtVaardig