Op vrijdag 2 oktober om 16:00 uur zal KrachtVaardig 64B officieel geopend worden. (Voor de opening hebbend de genodigden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen, vanwege de Corona maatregelen kunnen we helaas beperkt bezoek ontvangen).

KrachtVaardig 64B is een vraaggerichte werkplek waar je (creatief en recreatief) kunt werken op maat. De bezoekers van KrachtVaardig 64B worden uitgedaagd om hun talenten en vaardigheden (verder) te ontwikkelen binnen een mooie en veilige omgeving worden ondersteund door professionals. Bij KrachtVaardig 64B draait het om een open en eerlijke benadering waarin ruimte is voor ieders eigenheid, talent en vraag. Voorlopig zijn we geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9:00 uur tot 15:30 uur. We hopen zo snel mogelijk ook de donderdag open te gaan.

Deze werkplek is verhuisd van Arnhem naar de Dorpstraat 64B, 6691BA in Gendt.

Mocht uw interesse zijn gewekt, bent u van harte welkom om een afspraak te maken om te komen kijken. Mocht u interesse te hebben in vrijwilligerswerk kunt u ook contact opnemen. Stuur een mail naar miranda@krachtvaardig.nl

Hopelijk tot snel

Team KrachtVaardig