Sinds een tijdje mag ik op de woensdag ochtend helpen op de patio (de huiskamer op de “normale” 3 )

Ik zal je een inkijkje geven over wat ik daar doe en hoe ik het tot nu toe vind.

Mijn taken: tafel afruimen en de vaat in de vaatwasser zetten, de vogel verzorgen en verschonen, vragen of de mensen nog wat koffie of thee lusten, schoonmaken als er iets is omgevallen, praatje maken, tijdschriften bekijken met de bewoners, een puzzel aanbieden, boodschappen bestellen, zorgen dat er genoeg koffie in het koffiezetapparaat zit, was ophangen, en misschien ben ik zelfs nog wel wat vergeten! Kort om: een heel veelzijdige taak die nooit saai  is!

Hoe vind ik mijn taken?

  • Ik vind ze uitdagend
  • Soms wel druk
  • Leuk
  • Belangrijk

Wat zijn de afspraken voor als het te druk of te veel voor mij is?

  • Ik mag zelf aangeven wanneer ik iets liever niet doe
  • Ik mag zeggen dat ik eventjes een pauze nodig heb en dan mag ik kiezen of ik in een aparte ruimte wil zitten of zelfs eventjes naar KrachtVaardig ga.

Eva Huizinga,

Locatie KrachtVaardig de Sonnenberg in Oosterbeek