Na zoveel weken, maanden digitaal met elkaar aan de slag te zijn geweest, had iedereen weer veel zin om elkaar in het echt te zien. Bij KrachtVaardig Kasteel Maurick in Vught hebben ze aangepast doorgewerkt en hun thuishonk kasteel waardig gemaakt. Daarnaast hebben ze allerlei klussen gedaan die eigenlijk bleven liggen. Toppers. Het Krachtvaardig atelier is begin mei weer gestart met een klein groepje en maken weer prachtige kunstwerken. Op woensdag is een kleine groep aan de slag in het atelier in Doornenburg. Omdat KrachtVaardig, de Sonnenberg in Oosterbeek nog niet op hun werkplek kan opstarten, maken ze gebruik van het atelier van KrachtVaardig. Maar ze zijn voornamelijk, als het weer het toelaat lekker buiten aan de slag. Ook de locatie de Pleinen is voor de werkkrachten nog gesloten en daarom wijken ze uit naar het buurtcentrum, maar daar gaan ze ook, zodra het weer het toelaat naar buiten. De werkkrachten van KrachtVaardig Pieter Pauw in Wageningen zijn gestart, niet met rustige activiteiten, nee, ze zijn volop bezig om de keuken goed schoon te maken zodat ze straks als de locatie weer open gaat, heerlijke lunch kunnen verzorgen aan de hardwerkende medewerkers van deze locatie.

Krachtvaardig wil alle werkkrachten bedanken voor hun inzet (op afstand) tijdens de digitale begeleiding. Maar ook de ouders en begeleiders van de woongroepen en de zorginstellingen waar we mee samenwerken en die er voor hebben gezorgd dat wij gewoon ons werk konden blijven doen. Daar zijn wij heel erg blij mee.

Nu gaan we weer zo veel mogelijk weer (fysiek) begeleiden met uiteraard de geldende regels volgens de civid-19 voorwaarden.