Op donderdag 2 februari j.l. heeft er de eerste “eten bij ons” avond plaatsgevonden bij KrachtVaardig. Op deze avond wordt binnen de locatie Overdal van Vilente een restaurant avond ingericht door de werkkrachten, medewerkers en vrijwilligers om mensen die verbonden zijn met Vilente of KrachtVaardig een gezellig culinaire avond te bezorgen. Afgelopen donderdag was het de eerste keer dat dit evenement plaats vond. De werkkrachten hebben hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben. De appeltaart voor het toetje, de zelfgemaakte appelmoes, de training gastheer/gastvrouw. Kortom, het was heel spannend hoe de avond zou gaan verlopen. De werkkrachten werden ondersteund door Boyd (trainer gastvrouw/gastheer) en Anne-Joke (Kok) om zo professioneel mogelijk te werken.

Het was een geslaagde avond! De gasten waren erg tevreden, het eten was heerlijk, de bediening uitstekend en de sfeer was heel gezellig. Dus een goede reden om trots te zijn en moe maar zeker voldaan naar huis te gaan. Werkkrachten, jullie waren top!

De volgende “eten bij ons” is op donderdag 2 maart aanstaande. Heb je een connectie met Vilente of KrachtVaardig, schrijf je op tijd in, want vol = vol.

Tot ziens bij KrachtVaardig restaurant ” Eten bij ons”

eten-bij-ons