Vrijdag 17 november was het weer zo’n dag waarop we als team de krachten bundelden, kennis deelden en gewoonweg genoten van elkaars gezelschap.

De ochtend begon met een diepe duik in het onderwerp van rapporteren. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van gestructureerde rapporten? Onze spreker, expert op dit gebied, heeft ons alle ins en outs bijgebracht. Notitieblokken waren gevuld en we zijn klaar om die rapporten naar een hoger niveau te tillen. Niet alleen stugge stof maar ook via een Kahoot je kennis testen.

Na een welverdiende koffiepauze doken we in de wereld van casusbesprekingen. Van moeilijke situaties tot briljante oplossingen – alles passeerde de revue. Het was inspirerend om te zien hoe verschillende perspectieven tot innovatieve ideeën leidden. Samen staan we sterk, toch?

Ja, we werken allemaal voor KrachtVaardig, maar hoe vaak krijgen we de kans om even buiten de werkzaamheden om gewoon met elkaar te kletsen? Dus elkaar even op een andere manier ontmoeten, elkaar feedback geven en luisteren naar elkaars verhalen. De lunch was niet alleen gevuld met lekker eten, maar ook met lachende gezichten en boeiende gesprekken.

De sfeer zat er goed in en het teamgevoel was sterker dan ooit. Laten we deze energie vasthouden terwijl we terugkeren naar ons dagelijkse werk. Samen kunnen we alles aan!