Na een uitgebreide voorbereiding, is het team van KrachtVaardig Overdal naar Burgers Zoo geweest. In de voorbereiding hebben alle werkkrachten voorstellen gedaan waar het dagje uit naar toe zou gaan. Een lange lijst met een veelvoud aan mogelijkheden. Rens zorgde er voor dat iedereen zijn voorkeur op de lijst schreef. Daarna kwam er een stemming (dat kwam mooi uit, want er moest in Nederland ook op het waterschap gestemd worden. Dus na uitleg waarom stemmen belangrijk is, hebben de werkkrachten hun stem uitgebracht voor locatie en of het uitje samen met de andere locaties zou zijn.

Uiteindelijk is het Burgers Zoo geworden met alleen de werkkrachten en begeleiders van locatie Overdal. De overige locaties gingen andere activiteiten doen.

Op maandag 13 mei was het zo ver, het was prachtig weer en er was veel te zien. De olifanten, leeuwen, Desert, Ocean en natuurlijk tussen de middag even rusten en lunchen. De werkkrachten hadden bijna 10 km gelopen in totaal. Moe maar meer dan tevreden gingen ze aan het eind van de dag naar huis. Het was een fijne en leerzame dag geweest.